BSV's danmarksmestre henter ny venstre fløj

Bjerringbro-Silkeborg har forstærket sig med venstre fløjen Kristian Klitgaard

Arkivfoto fra Kristian Klitgaards tid i Odder Håndbold Foto: Martin Ballund - Scanpix

Bjerringbro-Silkeborg tog, en smule overraskende, DM-guldet i mændenes håndboldliga i sidste sæson, og nu har klubben forstærket sig.

Det er fløjspilleren Kristian Klitgaard, der skifter til Bjerringbro-Silkeborg for at få karrieren på ret kurs igen.

Sidste sæson brugte han på Team Sydhavsøerne på Lolland, men opholdet blev ikke en succes. Tidligere har han også optrådt for Odder Håndbold. 

Læs også Ingen BSV-spillere udtaget til OL

- Jeg vil gerne tilbage og få spilleglæden igen. Jeg mistede lidt lysten og motivationen i mit år på Lolland. Nu vil jeg kæmpe for at få glæden tilbage og finde tilbage til mit gamle niveau, siger Kristian Klitgaard i en pressemeddelelse.

Kristian Klitgaard er 30 år gammel, og han har selv henvendt sig til Bjerringbro-Silkeborg med henblik på en kontrakt.

- Jeg hørte, at Bjerringbro-Silkeborg manglede en venstre fløj, og i og med at jeg ikke havde fundet noget sted at være, var det en rigtig god mulighed for mig. Jeg har kun hørt positivt om Bjerringbro-Silkeborg. Det er nogle gode gutter, der er på holdet, og jeg kommer ind i et godt træningsmiljø og i et professionelt setup. Det er en god mulighed for mig til at komme i gang igen, siger Kristian Klitgaard. 

Læs også

Også cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig til at se sin nyerhvervelse an.

- Jeg har fulgt Kristian Klitgaard gennem mange år, og uanset hvor han har spillet henne, har han altid været en målmager. Han er en fysisk stærk spiller, som kan bidrage med mange ting fremad i banen på venstre fløj, og som forhåbentlig kan gøre det muligt for os at give Stefan Hundstrup en pause i ny og næ, siger Bredsdorff-Larsen.