BSV vil vinde DM-guld

Bjerringbro-Silkeborg udfordrer også i næste sæson AG København i guldkampen

BSV-spillerne fik sølvmedaljer om halsen efter den netop overståede sæson. Næste år skal medaljerne være af guld, mener klubbens træner

Sølv er ikke nok for Bjerringbro-Silkeborg (BSV). De jyske sølvindere udfordrer også i den kommende sæson AG København i kampen om guldet.

BSV har forud for den kommende sæson forstærket truppen med fem nye spillere. Det skal være med til at lægge maksimalt pres på AG København.

- Vi har holdet, der kan være med helt fremme i ligaen. Selvfølgelig under forudsætning af, at vi holder os nogenlunde skadesfri og får integreret de nye.

- Men så mener jeg også, at vi kan måle os med AG København, siger BSV-træner Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse.

Han peger på, at holdet allerede var tæt på at vinde den første DM-finale mod AG København, som dog sejrede og endte med at vinde DM-guldet efter to finalesejre.

- Vi var tæt på i sidste sæson i den første DM-finale i Silkeborg. I den kommende sæson har jeg holdet til at udfordre AG København, fastholder Albrektsen.

Bredere BSV-trup
Med tilgangen af den erfarne svenske landsholdsspiller Robert Arrhenius er BSV-truppen bredere end sidste sæson, mener Albrektsen.

- Vi har ledt efter en erfaren international spiller som makker til Kasper Nielsen og som samtidig vil være i stand til at støtte vore mange unge spillere. Ham har vi fundet i Robert Arrhenius.

- Med de udfordringer vi står overfor og med Mathias Madsen ude af spillet på grund af sin skade til februar, er det af afgørende betydning, at vi har et solidt forsvar og to gode målmænd, forklarer Albrektsen.

Makker til Landin
På målmandsposten har BSV hentet Jannick Green som makker til Niklas Landin, og derudover har klubben hentet højrefløjen Gudmundur Olofsson samt bagspillerne Espen Lie Hansen og Audrey Tuzolana

- Vi har fået tilgang af fem spændende spillere med kvalitet, og det flugter helt med klubbens ambition om at præge toppen af dansk håndbold - både sportsligt og økonomisk.

- Vi har fået flere muligheder og alternativer. Og så er truppen blevet bredere. Det er en afgørende forudsætning for at få succes i den kommende sæson, idet vi skal ud og spille 45-50 kampe, vurderer Albrektsen.