BSV videre i pokalen med storsejr

Team Haderslev blev besejret med 36-21

Det lignede en overkommelig opgave for Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer, der tirsdag aften skulle møde 3. divisionsholdet fra Team Haderslev, og Peter Bredsdorff-Larsens mandskab skuffede ikke.

Sønderjyderne kunne som ventet ikke hamle op med BSV, der trak fra allerede i kampens indledning, og storholdet vandt med 36-21 efter en pauseføring på 23-5.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen er naturligvis glad for, at det lykkedes at avancere i pokalturneringen, men han hæfter sig også ved præstationen.

- Vi genfandt rytmen efter et par uger, hvor vi har været lidt væk fra kamp og hinanden, og alle var i kamp. Jeg er glad for holdets tilgang til kampen, for vi spillede med god intensitet, fysik og højt tempo, og for os var det en fin opvarmning frem mod den kommende periode, hvor vi skal spille otte kampe på 24 dage, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen til tv2oj.dk.

BSV møder spansk hold i kvartfinalen

Han roser rammerne i det sønderjyske, hvor spillerne havde en god oplevelse.

- Det har været en hyggelig aften i Haderslev med mange glade håndboldfolk, og det er Klaus Thomsens hjemby, så vi var lige hjemme ved hans mor og far, der havde linet aftensmad op til drengene inden kampen. Det var super og en god tur for holdet, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.

Bjerringbro-Silkeborg er nu klar til 1/8-finalen i pokalturneringen.

Kampen i tal

Team Haderslev – Bjerringbro-Silkeborg 21-36 (5-23)
Målscorere Bjerringbro-Silkeborg: Dennis Kirkegaard 6, Sebastian Skube 6, Johan Hansen 5, Mads Christiansen 4, Nikolaj Markussen 4, Stefan Hundstrup 3, Allan Damgaard 3, Rasmus Jensen 2, Kristian Ørsted 1, Klaus Lundsby Thomsen 1, Michael V. Knudsen 1