BSV-træner stopper før tid

Stress-ramt cheftræner bliver manager

Det har hele tiden været planen, at Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) træner, Carsten Albrektsen skulle stoppe som træner for klubbens håndboldherrer og gå over til en rolle som manager.

Men det skulle først ske om et år. Men på grund af sygdom og klubbens dårlige resultater har Albrektsen valgt at skifte allerede nu.

- Jeg føler, at det er det rigtige at gøre nu. Jeg blev ramt af stress midt i slutspillet, og det er naturligvis en meget uheldig situation at blive bragt i for alle parter. Det vil jeg under ingen omstændigheder risikere sker igen. Af hensyn til klubben, til min familie og til mig selv. Det er den ene grund, siger Carsten Albrektsen.

- Den anden grund har at gøre med mit kommende job som manager. Bjerringbro-Silkeborg har i denne sæson opnået et skuffende resultat. Jeg kan ikke med troværdighed gå ind i et job med klubbens sportslige udvikling som mit ansvar uden at drage en konsekvens af sæsonens resultat. Derfor har jeg bedt om at få fremskyndet mit jobskifte, siger Carsten Albrektsen.

Imødekommer trænerens ønske

Ledelsen i Bjerringbro-Silkeborg har ikke problemer med at imødekomme trænerens ønske.

- Ønsket om at bevare Carstens kompetencer i klubben har jo ikke ændret sig på baggrund af det, der er sket i den sidste måneds tid. Men klubbens ledelse er jo heller ikke tilfreds med resultatet af sæsonen, og derfor er vi enige i Carstens beslutning om at fratræde som cheftræner, og dermed gør vi Carsten til manager før planlagt, siger adm. direktør Frank Lajer.

Bjerringbro-Silkeborg er i gang med at se sig om efter en ny cheftræner.