BSV-træner ser frem til lang pause

Peter Bredsdorff-Larsen mener, at pausen i Champions League vil bekomme hans mandskab godt

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Efter søndagens nederlag på 24-29 til den seneste sæsons Champions League-finalister fra Veszprem har Bjerringbro-Silkeborg nu et par måneders pause fra gruppespillet.

Næste kamp finder først sted 8. februar.

Pausen bekommer cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen og hans mandskab godt.

- Vi er utroligt glade for og stolte af at spille i Champions League. Det har været en meget givende oplevelse, som både holdet og klubben har lært en masse af, men nu trænger vi til at rebe sejlene, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Frem til februar kan han fokusere på de hjemlige kampe og derefter på afslutningen i gruppespillet i Champions League.

- Nu mangler vi fem ligakampe, før det bliver juleaften, og nu retter vi fokus på at få det maksimale udbytte af det.

- I januar vil vi så forberede os meget specifikt på de kampe, som venter i Champions League. Muligheden for at nå sjettepladsen er stadigvæk intakt, siger han. 

Læs også Michael V. Knudsen irriteret efter nederlag

Med nederlaget til Veszprem har BSV i gruppe A to point op til den afgørende sjetteplads, som giver adgang til ottendedelsfinalerne.

Den plads sidder Wisla Plock på i de kommende måneder med seks point på kontoen. BSV har fire point, og Kadetten ligger sidst i gruppen med to point. Dog for en kamp færre end BSV.

Storskytten Nikolaj Markussen ved, hvad der skal til for at opfylde ambitionerne om avancement.

- Det bliver ualmindeligt svært. To af kampene skal vi vinde: I Wisla Plock og hjemme mod Kadetten. Gør vi det, ser det rigtigt spændende ud, siger han.