BSV-træner jagter lille sensation mod FC Barcelona

Peter Bredsdorff-Larsen håber, at hjemmebanen kan være med til at sikre BSV et godt resultat mod Barcelona

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) skal søndag endnu en gang op mod en af Europas helt store klubber i håndboldens Champions League.

Det sker, når FC Barcelonas nifoldige vindere af turneringen kommer på besøg i Jysk Arena i Silkeborg.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen har foreløbig set sit hold hente fire point i seks kampe i den meget stærke gruppe A. 

Læs også Bundproppen fra Randers tabte i Nordjylland

Han håber, at de danske mestre kan levere en positiv overraskelse mod Barcelona og således komme tættere på at gå videre fra gruppen.

- Vi ser tilbage på lutter gode præstationer i Champions League, som giver den enkelte spiller og holdet selvtillid i forhold til at kunne være med.

- Jysk Arena er et særligt sted for os at spille, det er dér, at vi har særlige forudsætninger for at levere pointgivende overraskelser.

- Det vil være en lille sensation, hvis vi kan få point med fra kampen mod Barcelona. Men det er det, vi har brug for, for at vi kan udleve drømmen om at gå videre, siger træneren.

De seks bedste af de otte hold i gruppen går videre.

Med hold som Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Flensburg-Handewitt, THW Kiel og Veszprem i gruppen bliver det svært for BSV at komme blandt gruppens fem bedste hold. 

Læs også Århus Håndbold gik i stå mod BSV i østjysk lokalopgør

Danskerne har dog foreløbig hentet sejre ude over Kadetten Schaffhausen og hjemme over Wisla Plock.

Sidstnævnte besætter i øjeblikket sjettepladsen med fem point, et point mere end BSV på syvendepladsen.

Peter Bredsdorff-Larsen ser frem til at matche sit hold mod FC Barcelona, der blandt andre har den makedonske storskytte Kiril Lazarov og danskerne Jesper Nøddesbo og Lasse Andersson i truppen.