BSV-profil skifter til Skive

Skal spille håndbold og være bankmand

Han har spillet håndbold, siden han var bare otte år gammel. I dag, 33 år, er Mads Øris Nielsen nu klar til at forlade barndomsklubben Bjerringbro-Silkeborg og gå nye veje.

Bagspilleren annoncerede for nyligt, at han stoppede i Bjerringbro-Silkeborg, og i dag er hans fremtid så offentliggjort.

Mads Øris Nielsen har indgået en etårig kontrakt med 1. divisions-klubben Skive fH, skriver klubben på sin hjemmeside.

Hovedpersonen selv fortæller, at klubskiftet er kommet på plads efter blandt andet flere praktiske overvejelser og er på begyndelsen på et helt nyt kapitel.

Udover at spille håndbold tager Mads Øris Nielsen nemlig også hul på en civil karriere:

- Netop det med arbejde har betydet meget for mig. Familien ville gerne blive i Silkeborg, og så har Skive fH hjulpet mig med at få arbejde i Jyske Bank. Nu skal jeg jo i gang med et civilt arbejde, og den her model passer mig fint. Samtidig ligger Skive jo i en rimelig køreafstand fra Silkeborg.

Mads Øris Nielsen understreger, at hans nye halvtidsarbejde langt fra gør, at han vil slække på de sportslige ambitioner.

- Jeg har stadig lysten til at spille håndbold på et højt niveau, og det tror jeg på jeg kan opnå i Skive. Vi skulle gerne spille med i den absolutte top.