BSV-målmand før CL-kamp: Næsten alt skal lykkes

BSV skal ud i endnu et svært opgør i Champions League

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Bjerringbro-Silkeborg møder søndag Veszprem i EHF Champions League. En af nøglespillerne for det østjyske mandskab til den kamp bliver den 40-årige målmand Søren Rasmussen, der i oktober blev kåret til rundens målmand i Champions League.

- Jeg synes, at formen er opadgående. Jeg var lige nede at vende i nogle kampe efter en god start på sæsonen. Jeg synes, at kroppen manglede energi, og først og fremmest manglede jeg redninger. Nu synes jeg igen, at jeg er i en opadgående kurve, og at jeg får nemmere ved at få fat i boldene, fortæller Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Læs også Barcelona afstraffer blege BSV i Champions League

 Det bliver endnu en svær kamp for BSV i Champions League. Klubben er kommet i gruppe med stærke hold som FC Barcelona, THW Kiel, Paris SG og søndagens modstander fra Veszprem.

- Vi er ude i, at næsten alt skal lykkes. Vi skal sørge for at skabe de rigtige situationer angrebsmæssigt, og defensivt skal vi presse dem til at få de skud, som vi ønsker. Og så kræver det, at vi står godt på mål. Vi skal også gerne have held til at få lidt kontramål. Det lykkedes vi med i Veszprem, og det bliver også vigtigt i JYSK Arena, siger Søren Rasmussen.

Læs også Mestrene fra BSV tabte på Fyn

 For fem år siden, den 4. december 2011, gæstede Veszprem også Bjerringbro-Silkeborg i VELUX EHF Champions League. Ved den lejlighed tabte Bjerringbro-Silkeborg med 25-19. På søndag, den 4. december 2016, håber Bjerringbro-Silkeborg så at gøre det bedre. Kampstart er kl. 16.50.

00:59

VIDEO: Sådan så det ud, da Bjerringbro-Silkeborg i foråret vandt det danske mesterskab.

Luk video