BSV knækket af Torsten Laen

Bjerringbro-Silkeborg fortsat uden point i Champions League

Bjerringbro-Silkeborg har fået en hård start på sin første sæson i mændenes Champions League, hvor holdet indtil videre er uden sejr.

Heller ikke i søndagens hjemmekamp mod Füchse Berlin lykkedes det for jyderne at hente point, for tyskerne vandt opgøret i Silkeborg Hallerne med 25-30.

Det skyldtes blandt andet holdets danske stregspiller Torsten Laen, der lavede mål på stribe og var med til at gøre forehavendet svært for DM-sølvvinderne.

Otte mål scorede den tidligere landsholdsspiller, der sammen med holdets tjekkiske målmand Petr Stochl var sit holds bedste.

Kampen knækkede over
Det var netop en stribe gode redninger af Stochl lige omkring pausen, der fik kampen til at knække over.

Indtil da havde BSV fulgt godt med og førte en overgang også opgøret. Men Stochls redninger og et mindre dyk af gæsterne i begyndelsen af anden halvleg betød, at tyskerne bragte sig foran med fem mål.

Den føring holdt hele vejen hjem, og dermed må Bjerringbro-Silkeborg se sig isoleret i bunden af gruppen, hvor det ligner et opgør med polske Vive Targi Kielce og russiske Chekhovskie Medvedi om den fjerdeplads, der giver adgang til ottendedelsfinalerne.

Begge hold har hentet to point i de hidtidige tre kampe.