BSV-jubel efter sejr i EHF Cuppen

Bjerringbro-Silkeborg er tæt på gruppespillet i EHF Cuppen

Bjerringbro-Silkeborg er tæt på gruppespillet i EHF Cuppen, da holdet søndag slog Talent Plzen fra Tjekkiet med 31-28 i det første indbyrdes opgør.

Bjerringbro-Silkeborg gik til pause med en føring på 19-13, og var i anden halvleg flere gange oppe på en otte-måls føring, men sjusk og mange udskiftninger i de sidste 15 minutter af kampen var skyld i, at sejren ikke blev større.

- Det er et godt udgangspunkt, og jeg føler ikke, at den samlede sejr er i fare. Men vi skal gå ind til den næste kamp med samme indstilling, som vi gjorde i dag, sagde Stefan Hundstrups efter kampen til BSVs hjemmeside.

Returopgøret mod Talent Plzen spilles i Jysk Arena i Silkeborg søndag 28. november, og vinder BSV den kamp, er holdet klar til gruppespillet i EHF Cuppen.

Talent Plzen – Bjerringbro-Silkeborg 28-31 (13-19)

Målscorere Talent Plzen: Milan Skvaril 8, Michal Tonar 8, David Poloz 4, Jakub Sindelar 3, Jakub Tonar 2, Petr Vinkelhofer 2, David Biciste 1

Målscorere Bjerringbro-Silkeborg: Nikolaj Markussen 8, Stefan Hundstrup 7, Nikolaj Øris 6, Johan Hansen 4, Kristian Ørsted 3, Sebastian Skube 1, Klaus Thomsen 1, Dennis Kirkegaard 1

Redninger Talent Plzen: Karel Smid 4, Radek Motlik 1, Filip Herajt 3

Redninger Bjerringbro-Silkeborg: Søren Rasmussen 5, Kasper Larsen 6.

Udvisninger Talent Plzen: 5 x 2 minutter

Udvisninger Bjerringbro-Silkeborg: 5 x 2 minutter