BSV henter ny venstre fløj

Skifter fra KIF Kolding København

Bjerringbro-Silkeborg forstærker fra næste sæson truppen med Stefan Hundstrup.

Den 27-årige venstrefløj skifter fra rivalerne KIF Kolding København og kan nu se frem til tre år med hjemmebane i JYSK Arena.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til skiftet og ser Bjerringbro-Silkeborg som en titelkandidat på samme niveau som KIF Kolding København næste år, siger Stefan Hundstrup i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, Bjerringbro-Silkeborg får et spændende hold i næste sæson, og jeg ser gode muligheder for titler og succes med Bjerringbro-Silkeborg. Det har klart været en faktor i forbindelse med mit skifte.

Stefan Hundstrup har tidligere spillet for AG København, Viborg HK og GOG foruden KIF Kolding København, som han spiller for i dag. Han har i sine ungdomsår spillet adskillige landskampe for de danske Y- og U-landshold, og han har i flere omgange også været inde omkring til A-landsholdet.

- Vi har været heldige, at det også på venstre fløj har kunne lade sig gøre, at supplere med en rigtig dygtig håndboldspiller. Jeg kender Stefan som en rigtig god fyr og som en rigtig dygtig håndboldspiller, som har gode muligheder for at udvikle sig yderligere, fortæller kommende cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Stefan Hundstrups kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg løber frem til sommeren 2017.