BSV forspildte sin chance

Forbliver på andenpladsen efter nederlag

Bjerringbro-Silkeborg forspildte onsdag aften chancen for at overtage førstepladsen i mændenes håndboldliga.

Østjyderne tabte på udebane 19-22 til Team Tvis Holstebro. Dermed er KIF Kolding København stadig ligaens førerhold, mens BSV må lade sig nøje med andenpladsen

Det kan BSV-spillerne takke sig selv for efter et hav af brændte chancer, hvilket Anders Petersen i Tvis-målet dog også skal have en stor del af æren for efter en kamp, hvor han i store perioder lukkede helt af.

Hjemmeholdets spillere havde da også store roser til deres keeper efter kampen.

- Anders står formidabelt inde i målet. Vi vidste godt, det ikke ville blive den mest polerede kamp, men vi skulle kæmpe røven ud af bukserne, og det lykkedes langt hen ad vejen, sagde Tvis' Mads Christiansen efter kampen til TV3 Sport 1.

Team Tvis Holstebro satte sig på kampen fra første sekund og kom i front 5-0. Vestjyderne virkede ganske enkelt bedre forberedte til kampen, og måske profiterede holdet af, at de ikke har haft spillere af sted til VM.

Fik kortvarigt kontakt

Det virkede derimod som om, at BSV-spillerne lige skulle finde hinanden, efter fem af klubbens spillere har været med det danske landshold til slutrunden i Spanien, hvilket har betydet, at spillerne ikke har fået trænet meget sammen den sidste måned.

Holdet haltede stort set efter Tvis Holstebro i hele kampen - først ved 16-16 fik østjyderne kortvarigt kontakt med hjemmeholdet.

Det holdt dog kun til 18-18, og så satte træner Klavs Bruun Jørgensens tropper igen trumf på og kørte sejren i land til stor jubel i Gråkjær Arena.