BSV forlænger med alsidig profil

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget kontrakten med fløjspiller Stefan Hundstrup

Europæiske topklubber har været klar på at lave en aftale, men venstre fløjen Stefan Hundstrup har valgt at fortsætte sin håndboldkarriere hos de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg.

Her har han skrevet under på en treårig forlængelse af sin kontrakt, der nu udløber i 2020. 

Læs også BSV's danmarksmestre henter ny venstre fløj

- For mig er Bjerringbro-Silkeborg det perfekte match, og da muligheden for at blive opstod, og vi startede snakken, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville blive. Det hele går op i en højere enhed her. Jeg har en stor rolle på et godt hold, og min familie og jeg trives rigtig godt i området, siger Stefan Hundstrup i en pressemeddelelse.

Fløjspilleren var en stor del af BSV’s succesfulde seneste sæson, hvor det som bekendt endte i en DM-titel. Hundstrup har udmærket sig ved at dække en af backpositionerne i forsvaret – en meget sjælden tjans for de normalt klejne og knap så fysisk stærke fløjspillere.

Hans træner Peter Bredsdorff-Larsen er da også lykkelig for, at hans fløjprofil fortsætter. 

Læs også

- Stefan har været en nøglespiller i opbygningen af det nye Bjerringbro-Silkeborg, og han har store aktier i både vores bronzemedaljer i forrige sæson og vores guldmedaljer i sidste sæson, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

- Han har udviklet sig til at være en international spiller, som overstråler andre venstre fløje i forsvarsspillet. Stefan har bevist, at han kan præstere i de afgørende kampe både i Danmark og i Europa, og udenfor banen er han også en sand professionel og en vellidt holdkammerat. Stefan Hundstrup og Bjerringbro-Silkeborg er et perfekt match, og det er helt naturligt, at han bliver i Bjerringbro-Silkeborg i de næste mange sæsoner. Det er en nøglespiller for os, siger han.