BSV forlænger kontrakten med Thomsen

BSV har forlænget kontrakten med forsvarsspecialisten Klaus Thomsen, så den løber frem til sommeren 2019

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har sikret sig Klaus Thomsens underskrift på en kontrakt, der gør, at han helt frem til sommeren 2019 skal sætte sine tacklinger ind med den sorte trøje over hovedet.

- Jeg synes, klubben har gang i et rigtig godt projekt. Der er blevet optimeret på rigtig mange ting, og klubben er rigtig god til at lytte til de input, som vi spillere kommer med, siger Klaus Thomsen til klubbens hjemmeside.

Han er godt tilfreds med at være i klubben og roser træningsmiljøet.

Stort potentiale

- Vi har et rigtig fedt hold med et stort potentiale og med nogle spillere, som går til den til træning, og som gerne vil blive bedre. Det er virkelig noget, jeg sætter pris på.

- Jeg kan godt lide at træne, og jeg kan godt lide at træne fysisk. Det er fedt, at vi er så mange, som gerne vil vinde, og som gerne vil blive bedre, siger Klaus Thomsen.

Her er BSVs modstandere i EHF Cuppen

Han kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014, efter at han havde været med til at vinde EM-sølv med det danske landshold.

I sin første kamp for klubben blev han imidlertid korsbåndsskadet og sad ude i 16 måneder, inden han i november i år gjorde comeback. Nu kæmper han for at genfinde sit gamle niveau og for at blive endnu bedre.

Tilbage på landsholdsniveau

- Mit langsigtede mål er selvfølgelig at komme op i den klasse, jeg var i, inden jeg blev skadet. Jeg vil gerne op på landsholdsniveau, og så vil jeg gerne blive endnu bedre end det.

- Jeg stiller mig aldrig nogensinde tilfreds. Jeg vil hele tiden blive bedre, og jeg vil gerne lægge endnu mere på mit fysiske niveau, fortæller forsvarsspecialisten.

I Bjerringbro-Silkeborg glæder træner Peter Bredsdorff-Larsen sig til at følge Klaus Thomsens udvikling i de kommende år.

- Vi har slet ikke set det bedste fra Klaus endnu. Vi er glade for hans niveau og for, hvor hurtigt han har fundet sig til rette i vores forsvarsspil, men jeg forventer, at Klaus vil udvikle sig yderligere både på det fysiske og taktiske plan, lyder det fra BSV-træneren.

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

dankort betaling køb købe køber

'Det er Mogens fra Danske Bank' Politiet beder pårørende advare ældre

20201203-124325-L-1920x1279we

Her er det store åbne spørgsmål efter dagens minksamråd: - Det er jo et mysterium, siger analytiker

pakker

playØstjyske pakkeshops bugner: - Det er gået helt amok efter Black Friday