BSV før Barcelona: Vi vil vise dem, at vi har lært af kamp 1

Bjerringbro-Silkeborg skal til Spanien og forsøge at få revanche mod storholdet fra Barcelona

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer skal på lidt af en opgave i weekenden, når de spiller på udebane i Spanien mod det europæiske storhold FC Barcelona.

De to hold mødte hinanden i søndags, hvor det blev til en Barcelona-sejr på 27-23 i Silkeborg. For BSV er det de sidste detaljer, der skal gøres bedre for at kunne spille op mod spanierne. 

Læs også BSV præsenterer igen sorte tal

- Vi skal have vores forsvarsspil op på samme niveau og gerne lige en kry mere. Vi spillede en rigtig god forsvarskamp, men vi kæler for detaljen og tror, at vi kan gøre det endnu bedre. I den anden ende af banen spillede vi i 50 minutter en rigtig god kamp. Vi skal have de sidste detaljer med i forhold til at eksekvere, så vi får flere mål ud af vores anstrengelser, og så har vi haft fokus på specialsituationerne, overtal, undertal og syv mod seks, hvor vi gerne vil gøre det bedre, siger cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse.

Kampen mod Barcelona spilles søndag i Palau Blaugrana i Barcelona, og derfor er BSV-holdet allerede i fuld gang med forberedelserne til den vigtige kamp. 

Læs også Barcelona knækker BSV på stærk anden halvleg

- I dag er vi i gang med forberedelserne frem mod kampen i Barcelona. Vi vil ned og vise dem, at vi har lært mest af kamp et. Det vil vi gøre i alle kampe. Vi jagter endnu bedre præstationer i anden halvdel. Vi vil tættere på flere overraskelser, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Kampstart for BSV og Barcelona er klokken 17.30 på søndag.