BSV-finale er udsolgt

34.000 har købt billet til håndbold-finale

De røde lamper lyser. DM-finalen mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborg i Parken på lørdag er udsolgt.  Det meddeler AG København i en pressemeddelelse, efter de sidste billetter onsdag blev solgt online.

Alle pladser, der var sat til salg, er nu væk. Dermed har mere end 34.000 tilskuere sikret sig plads til finalekampen, som altså tegner til at byde på en verdensrekord.

Vi får dog stadig ekstremt mange henvendelser fra folk, der bare gerne vil ind og opleve stemningen og showet og følge kampen på en af Parkens to storskærme, siger AGK-direktør Søren Colding.

På grund af interessen har AG København sat tusinder af ekstra billetter til salg, dog ikke billetter der giver adgang til at se kampen live.

- Vi har besluttet at åbne op for 4.000 chancebilletter, der i udgangspunktet giver adgang til plænen og de aktiviteter, boder og underholdning, der foregår her, samt selvfølgelig at følge kampen på storskærm og opleve stemningen fra et fyldt Parken.

En chancebillet giver tillige mulighed for at udnytte en plads på de nederste rækker, hvor man dog ikke må stå, forklarer Søren Colding.

AG København vandt den første DM-finale 29-27 på udebane over BSV, og hvis københavnerne vinder eller får uafgjort på lørdag, så er holdet ny dansk mester.