BSV: Det sker ikke igen

Spillere er trætte af matchfixingsag

01:29

1 af 2

Otte håndboldspillere fra Bjerringbro-Silkeborg er godt og grundigt trætte af, at de i sidste sæson tilbød penge til en anden klub.

De otte østjyske spillere tilbød Sønderjyske 15.000 kr., hvis det lykkedes dem at besejre Skanderborg i en ligakamp.

I dag, torsdag, er de otte BSV-spillere hver blevet idømt en bøde på 1.000 kr. samt én spilledags karantæne af Danmark Idræts Forbunds matchfixingnævn.

- Vi er selvfølgelig trætte af sagen. Det har vi været lige fra starten af. Men når man ser på den nu, så synes jeg det er fint, siger en af de dømte spillere, Mathias Madsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Straffes i matchfixingsag

- Selvfølgelig har vi lært noget af sagen. Vi ved, at vi ikke skal gøre det igen. Men da vi snakkede om sagen tidligere, var vi ikke klar over, at der var den her paragraf. Men nu ved vi, og det vil aldrig nogensinde ske igen.

De otte BSV-spillere, der straffes, er Nikolaj Ø. Nielsen, Mads Ø. Nielsen, Chris Holm Jørgensen, Dennis Kirkegaard, Jannick Green, Mathias Madsen, Kristian Kjelling og Rasmus Nielsen.

De er dømt for at overtræde en paragraf, som handler om gaver. Det er forbudt både at modtage og give gaver i forbindelse med kampe. Det er en paragraf, der aldrig tidligere har været i brug.

Matchfixingnævnet består af folk med juridisk baggrund og er uafhængigt af politiske og administrative organer i DIF.

Se interviewet med BSV-spilleren Mathias Madsen i videoen øverst i artiklen.