Video: Bruuns Galleri blev evakueret på grund af defekt vandrør

Kunderne i butikscentret Bruuns Galleri måtte evakueres på grund af et defekt vandrør

00:27

Shoppingcentret Bruuns Galleri i Aarhus Midtby måtte mandag eftermiddag tømme centeret for kunder, da et vandrør gik i stykker, og der var vand flere steder i centret

Østjyllands Brandvæsen var på stedet, og det er også dem, der bekræfter over for TV2 ØSTJYLLAND, at centret blev evakueret på grund af vandrøret.

- De har været så forfærdelig uheldige, at der er et varmtvandsrør i bygningen, der er sprunget, siger indsatsleder ved Østjyllands Brandvæsen Lasse Clemensen. 

Læs også Teater midt i storcenter skal minde os alle om demens

Brandvæsenet skulle hjælpe centret med en sprinkler, men da centeret selv står for oprydningen efter det ødelagte vandrør, har brandvæsnet forladt Bruuns Galleri igen.

Centeret er åbnet igen

Bruuns Galleri fortæller til TV2 ØSTJYLLAND, at de lidt efter klokken 15.00 igen har åbnet for kunder i centret. Der vil dog være områder, der er så berørt efter vandskaden, at de endnu er lukket af. 

Efter at vandet er blevet fjernet, er Bruuns Galleri igen åben for kunder.

- Vi var nødt til at evakuere centret i cirka 20 minutter, men der er nu adgang til det meste af centret igen. Der er enkelte steder i centret, hvor der er vandskader, og det har vi spærret af, siger centerchef i Bruuns Galleri, Claus Brændgaard.

Øverst i artiklen kan du se en video fra Bruuns Galleri.