Brutalt overfald på ung mand

Sparkede og tog kvælertag på mand med krykker

Den 25-årige blev overfaldet på Holme Ringvej nær Viby Torv. Foto: Google Street View

En ung mand, der for kort tid siden er blevet opereret, fik en ualmindelig hård medfart, da han tidligt søndag morgen kom gående ad Holme Ringvej i det sydlige Aarhus.

Ifølge politiet gik den 25-årige med krykker, da han passerede to mænd på fortorvet. Den ene af de to mænd sparkede den 25-årige i hovedet, hvorefter der blev taget kvælertag på ham.

- Den 25-årige forsøgte at komme i dialog med overfaldsmændene, men i stedet fortsatte volden. Manden blev slået i hovedet med knyttede næver, hvorefter de stjal hans iPhone, dankort og kontanter, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter at have stjålet den 25-åriges ejendele, blev det unge offer presset ned på knæ og sparket direkte på det sted, han er blevet opereret.

Bilist kom til undsætning
Heldigvis standsede føreren af en forbipasserende bil op for at komme den 25-årige til undsætning. Derefter valgte de to overfaldsmænd at flygte fra stedet ad Fredensvej.

Bilisten kørte straks den 25-årige til skadestuen, hvor han blev behandlet for sine skader.

- Det er en meget alvorlig sag. Som kriminel kan man ikke synke dybere end at slå en ung mand med krykker så brutalt ned, som der er tilfældet i denne sag, mener politikommissær Mogens Brøndum.

Den ene af de to gerningsmænd har et 'tyrkisk udseende' og taler godt dansk med udenlandsk accent. Han er 24-25 år gammel og muskuløs af bygning. Under overfaldet var han iført en grå kasket med lynlås.

Den anden overfaldsmand har et somalisk udseende og bar mørkt tøj under overfaldet.