Brugsuddeler på mål for AGF

AGF henter souschef i Brugsen ind som reserve for skadet målmand

Souschef i SuperBrugsen, Anders Rasmussen, giver AGF's sportschef Brian Steen Nielsen hånden på det nye samarbejde

00:54 Luk video

AGF henter nu forstærkning på målmandsposten efter at målmand og anfører Steffen Rasmussen forleden endte med hånden i gips for de næste fire uger - kort før superligastart. Og valget faldt på en brugsuddeler. Det er nu ikke en hvilken som helst brugsuddeler, AGF i dag tegnede kontrakt med.

35-årige Anders Rasmussen havde indtil for få dage siden kontrakt med AGF som superligaholdets reservemålmand og han er til daglig målmandstræner for U13-U15-holdene i AGF.

- På en måde er det en lidt tragikomisk situation. Anders Rasmussens kontrakt udløb 30. juni, efter at han i to et halvt år har været reservemålmand og nærmest ikke har fået spilletid. Fem dage senere bliver førstemålmanden skadet, og så er der pludselig brug for reserven, siger sportschef Brian Steen Nielsen.

Anders Rasmussen er for nylig tiltrådt som souschef i SuperBrugsen i Kolt-Hasselager, og superligaklubben er ikke uden blik for, at der hviler et let komisk skær over at hente en brugsuddeler ind for at spille i landets bedste fodboldrække: Sportschefen og brugsuddeleren forseglede simpelthen aftalen under et møde i dag i SuperBrugsen.