Brugerne har stemt: Her er efterårets hold

AC Horsens dominerer efterårets østjyske drømmehold, som Fodbold med Horup-brugerne har kunnet stemme om

Der var ikke meget tvivl om hverken Jesse Joronen, Robert Skov eller Bo Henriksen, da årets hold skulle sættes. Se det ved at bladre i galleriet eller nede i artiklen.

Her er brugernes hold for efteråret 2017.

1 af 2

Årets sidste Superligakamp blev spillet mandag aften, derfor kårer Fodbold med Horup som altid efterårets bedste hold med spillere fra de fire østjyske klubber.

For tre af klubberne har der ikke været meget at juble over dette efterår, mens AC Horsens som de eneste kan være tilfredse med sæsonen. De Gule ligger på en imponerende femteplads - endda ét point foran FC København.

Det kom også til udtryk på brugernes hold, der domineres af Bo Henriksens tropper. 

Sådan her ser det ud! Brugernes østjyske drømmehold for efteråret 2017.

Sådan fordelte stemmerne sig

Målmand:
1. Jesse Joronen (ACH) - 67 %
2. Hannes Halldorsson (RFC) - 10 %
3. Steffen Rasmussen (AGF) - 9 %

I målet var der ikke meget tvivl. Her vandt AC Horsens finske keeper Jesse Joronen stensikkert, og det er ikke så underligt. Målmanden har stået sublimt i mange kampe, og været medvirkende til, at horsensianerne blot har lukket 27 mål ind i denne sæson.

Højre back:
1. Jens Martin Gammelby (SIF) - 66 %
2. Mads Døhr Thychosen (ACH) - 16 %
3. Dino Mikanovic (AGF) - 13 %

På højre back vandt Silkeborgs Jens Martin Gammelby næsten lige så suverænt pladsen. Den 22-årige tidligere angriber han udgjort en - til tider - dødsensfarlig duo på højrekanten sammen med holdkammeraten Robert Skov. Gammelby har scoret tre mål og lagt op til yderligere to.

Midterforsvaret: (her skulle vælges to)
1. Bubacarr Sanneh (ACH) - 74 %
2. Simon Jakobsen (SIF) - 38 %

3. Alexander Ludwig (ACH) - 25 %
4. Pierre Kanstrup (AGF) - 17 %

I midterforsvaret er Bubacarr Sanneh efterhånden blevet fast inventar på brugernes drømmehold. Men næste år, skal I kigge jer om efter en ny. Her skifter AC Horsens' målfarlige gambier nemlig til FC Midtjylland. Han nåede dog lige at blive et sikkert førstevalg på efterårets drømmehold, hvor han i midterforsvaret får selskab af Silkeborgs Simon Jakobsen.

Venstre back: 
1. Erik Marxen (RFC) - 31 %
2. Frederik Møller (AGF) - 28 %
3. Thomas Kortegaard (ACH) - 27 %

Den plads, der var det tætteste kapløb om. Erik Marxen fra Randers FC tog en smal førsteplads, men den rutinerede back har i denne sæson steppet op og blandt andet leveret to mål til de trængte kronjyder.

Central midtbane: (her skulle vælges to)
1. Ayo Okosun (ACH) - 39 %
2. Mustafa Amini (AGF) - 34 %

3. Sammy Skytte (SIF) - 33 %
4. Ibrahim Moro (SIF) - 27 %

Ayo Okosun har været en af de helt store profiler for Bo Henriksens tropper, og det gav ham samtidig en førsteplads i afstemningen. Tirsdag formiddag kom det derudover frem, at han har forlænget kontrakten med De Gule. Ved sin side får han AGF's australske landsholdsspiller, der lige akkurat klemte sig ind på midtbanen foran Silkeborg IF-duoen Skytte/Moro.

Kantspillere: (her skulle vælges to)
1. Robert Skov (SIF) - 88 %
2. Martin Spelmann (AGF) - 35 %

3. Mikkel Qvist (ACH) - 25 %
4. Saba Lobjanidze (RFC) - 13 %

Den største stemmesluger dette efterår blev - med afstand - Robert Skov. Hele 88 % af brugerne valgte Silkeborgs stortalent som den ene af drømmeholdets to kantspillere. Med fire mål og hele seks assists har Robert Skov været med i næsten halvdelen af midtjydernes mål i denne sæson - alligevel synes han, det kan blive endnu bedre. På modsatte kant skal Martin Spelmann klare ærterne.

Angribere: (her skulle vælges to)
1. Kjartan Finnbogason (ACH) - 53 %
2. Davit Skhirtladze (SIF) - 41 %

3. Morten 'Duncan' Rasmussen (AGF) - 28 %
4. Kasper Junker (AGF) - 26 %

Her var det ikke nemt, for de østjyske angribere fik aldrig rigtigt gang i målscoringen i dette efterår. Horsens-spidsen Kjartan Finnbogasson (4 mål) og Davit Skhirtladze (5) fra Silkeborg fik dog de to pladser i front.

Efterårets træner

Træner:
1. Bo Henriksen (ACH) - 61 %
2. Peter Sørensen (SIF) - 17 %
3. David Nielsen (AGF) - 7 %
4. Glen Riddersholm (AGF) - 7 %

Ja, hvem ellers? En øjeblikkelig plads i top 6 med et hold, der blev regnet for en af favoritterne til nedrykning, er yderst imponerende, og derfor vandt Bo Henriksen titlen som efterårets træner. Der var i øvrigt kun fire stemmer imellem David Nielsen og Glen Riddersholm. Ólafur Kristjánsson fik blot seks stemmer.

M.V.P.

Mest værdifulde spiller:
1. Robert Skov (SIF) - 45 %
2. Bubacarr Sanneh (ACH) - 20 %
3. Jesse Joronen (ACH) - 9 %

Selvom AC Horsens har imponeret stort, så har Robert Skov imponeret større. Derfor blev det også til en klar førsteplads som efterårets mest værdifulde spiller i det østjyske.