Brug rejsekortet i Grenaa

Fra den 18. februar kan der bruges rejsekort i busserne i Grenaa

I Grenaa kan buspassagererne fra den 18. februar begynde at bruge rejsekortet, når de skal med en bybus eller en række af de regionale ruter.

Midttrafik har gennem den seneste tid været i gang med at indføre rejsekortet mange steder i Østjylland. Mange steder kan man allerede rejse med kortet, og i Aarhus og Grenaa er det lige på trapperne.

I Grenaa kan rejsekortet benyttes i bybusserne og i regionalruterne 120, 121, 122, 123, 211, 212, 213, 214, 217, 351, 352 og 361.

- Djursland er nu koblet på et fleksibelt og landsdækkende system, hvor kunderne kan rejse rundt i det meste af Danmark uden at skulle bekymre sig om antal zoner og forskellige billettyper. Det er jeg på kundernes vegne glad for, siger Jens Mejlvang, der er formand for miljø- og teknikudvalget i Norddjurs Kommune, i en pressemeddelelse.

Se: Rejsekort på vej til Aarhus

Det er fortsat muligt at rejse med en almindelig billet, klippekort og periodekort, men fremover skal klippekort og periodekort købes online eller ved et af Midttrafiks slagssteder.

Har man problemer med at bestille rejsekortet, kan man få hjælp på Borgerservice, ligesom der fra den 18. februar opstilles en infostand på Grenaa Station, oplyser Norddjurs Kommune.

I Aarhus kan rejsekortet bruges fra den 22. april.