Brrr! Find vinterjakken frem - ugen starter koldt i Østjylland

Det bliver en kold nat, og mandag kommer temperaturerne heller ikke langt over frysepunktet

01:10

Flere steder i Østjylland vågnede folk søndag op til et hvidt skue uden for vinduerne. Sneen biddrog til østjydernes julestemning den 2. søndag i advent, og det kolde vejr fortsætter ind i den nye uge.

Der er kun en lille risiko for sne mandag, men vejret bliver koldt, og temperaturen kommer til at ligge omkring frysepunktet i det meste af landsdelen. 

Læs også Så er den første sne faldet i Østjylland - og der kommer mere

Natten til mandag kommer vi også et godt stykke under frysepunktet.

- Når vi står op i morgen, så bliver det primært overskyet, og temperaturer der i nat kan komme ned på en 6-7 minusgrader, så det bliver rigtig koldt, siger TV 2 Vejrets Ellen Nyboe Hansson.

Når vi står op i morgen, så bliver det primært overskyet, og temperaturer der i nat kan komme ned på en 6-7 minusgrader, så det bliver rigtig koldt

Ellen Nyboe Hansson, TV 2 Vejret

Temperaturerne mandag morgen kommer til at ligge mellem -2 grader og 0 grader.

Lille risiko for sne

De fleste steder vil det holde tørt i Østjylland, og der er endda chancer for lidt sol, men der vil også ud på eftermiddagen være en lille risiko for sne til østjyderne.

- Senere på eftermiddagen omkring, når solen begynder at gå ned, så kan der altså godt være enkelte snebyger igen, men langt de fleste vil opleve tørvejr med en hel del sol, siger Ellen Nyboe Hansson.

Se hele vejrudsigten for mandag øverst i artiklen