Brosbøl: Vil skabe flere jobs

Kirsten Brosbøl udnævnt til Socialdemokraternes erhvervsordfører

Mandag aften blev Kirsten Brosbøl udnævnt til Socialdemokraternes erhvervsordfører, og det glæder det østjyske folketingsmedlem, der er tidligere miljøminister.

- Indsatsen for at skabe flere grønne arbejdspladser har fyldt meget for mig som miljøminister, og det er vigtigt for Østjylland. Vi har mange grønne virksomheder i regionen, som har potentiale til at skabe endnu flere jobs til østjyderne. Jeg glæder mig til at kunne fortsætte indsatsen for at sikre gode rammevilkår for dem, siger Kirsten Brosbøl i en pressemeddelelse.

Se: Wammen bliver politisk ordfører

Hun fortsætter:

- Danmark har vist, at vækst og grøn omstilling ikke er hinandens modsætninger, men sagtens kan gå hånd i hånd. Skrappe miljøkrav og et stærkt hjemmemarked har gjort, at danske virksomheder i dag kan levere verdens førende teknologi inden for blandt andet vand, vind og ren luft. Det skal vi sikre, at vi også kan i fremtiden.

Fem andre østjyske folketingsmedlemmer har fået ordførerskaber i Socialdemokratiet.

Det gælder Nicolai Wammen, der bliver politisk ordfører, Jens Joel bliver energi- og klimaordfører, Leif Lahn Jensen er ny beskæftigelsesordfører, Maja Panduro bliver miljøordfører, og Henrik Dam Kristensen bliver forsvarsordfører og ordfører for Nordisk Råd.