Bror bekræfter: Det var Lars Hjulmand, som de fandt død

Anders Hjulmand, der er bror til Lars Hjulmand, har fredag fået bekræftet af politiet, at det var hans bror, som blev fundet død i Randers tirsdag

Anders Hjulmand (t.v.) har fået bekræftet, at hans bror, Lars Hjulmand, er død. Dermed er der sat punktum i den tragiske sag. Foto: TV 2 | ØSTJYLLAND / privatfoto

Det var Lars Hjulmand som myndighederne tirsdag fandt død ved Randers Havn, det bekræfter Anders Hjulmand, der er bror til Lars Hjulmand, til TV 2 | ØSTJYLLAND

Anders Hjulmand fortæller fredag eftermiddag, at han har fået bekræftet af Østjyllands Politi, at det var Lars Hjulmand, der blev fundet.

- Nu har vi vished, og så kan vi komme videre. På en eller anden vis er det en lettelse. Men det er en høj pris, han har betalt, siger Anders Hjulmand. 

Læs også Politi om død person i Randers: Formoder at det er Lars Hjulmand

Politiet kunne ikke tirsdag identificere den døde person, som de havde fundet ved havnen, men de havde allerede tirsdag aften en formodning om, at det var Lars Hjulmand.

Bror var ikke i tvivl

Anders Hjulmand var heller ikke i tvivl om, at det var hans bror, selvom den endelige bekræftelse først kom i dag.

- Jeg har ikke været i tvivl om, at det var ham, efter at politiet ringede anden gang og sagde, at de havde fundet en person med hans cykelhjelm, siger Anders Hjulmand. 

Lars Hjulmand blev tirsdag fundet ved Randers Havn

Forsvundet siden december
Lars Hjulmand forsvandt i starten af december 2016, efter han havde besøgt et spisested i Randers. Han forlod stedet på cykel.

Han er sidste gang blevet set på overvågningsvideo, hvor han kom cyklende langs Tronholmen ved Randers Havn, og det er kun et lille stykke vej fra, hvor Lars Hjulmand i tirsdag blev fundet.

Læs også Lars Hjulmands bror efter fund af død person: Vi ved ikke hvad der er sket

- Det er jo tragisk, at han er fundet under 75 meter fra, hvor han sidst blev set på videoovervågningen, siger Anders Hjulmand.

Både politiet, pårørende og Missing People ledte efter Lars Hjulmand i ugerne, efter han forsvandt. Det lykkedes ikke at finde nye spor i sagen om den 45-årige mand. 

02:04

VIDEO: Anders Hjulmand har tidligere efterlyst hjælp til at finde sin bror, Lars Hjulmand. Se mere i dette tv-indslag fra december sidste år.

Luk video