Brøndby-fans får langside til vigtig kamp i Horsens

Når AC Horsens og Brøndby IF mødes på CASA Arena den 18. maj, så bliver der plads til ekstra mange Brøndby-fans

Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

AC Horsens og Brøndby mødes på CASA Arena i Superligaens 35. runde den 18. maj. En kamp, der kan blive afgørende for det danske mesterskab, da Brøndby IF og FC Midtjylland fortsat ligger side om side i toppen af Superligaen.

Det har betydet stor interesse for at overvære kampen blandt udeholdets tilhængere, og af den grund har man i Horsens valgt at reservere hele Nordtribunen til Brøndby IF. 

- Det er langt hen ad vejen ud fra en sikkerhedsmæssig betragtning for at holde klubbernes fans adskilt, siger direktør i AC Horsens Kristian Nielsen.

Der er plads til cirka 1.400 fans på det normale udebaneafsnit på CASA Arena, og hvis det kun var de billetter, der blev sat til salg til udeholdets fans, så ville man risikere, at Brøndby-fans købte billetter til andre afsnit på stadion.

- Det har vi tidligere oplevet, og det vil vi gerne undgå den 18. maj, siger Kristian Nielsen.

Gratis drikkevarer til fans

For de AC Horsens-tilhængere, der normalt har sæsonkort til Nordtribunen, betyder det dog også, at deres normale plads er lavet om til udebaneafsnit til kampen mod Brøndby IF.

Der bliver plads til mange medrejsende Brøndby-fans til kampen mellem AC Horsens og Brøndby den 18. maj.   Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

AC Horsens rykker derfor sæsonkortholderne fra Nordtribunen over på den modsatte langside, og så får de i dagens anledning også lidt ekstra for deres billet. 

- Vi flytter dem over på den modsatte langside, og så tilbyder vi dem fri drikkevarer under hele kampen, siger Kristian Nielsen.

 Brøndby IF og AC Horsens mødes også i denne weekend, når der på søndag fløjtes op til kamp på Brøndby Stadion.