Brødre havde sex med ni-årig kusine

Den ene af brødrene er blevet dømt ved byretten i Århus. Den anden kan ikke sigtes, da han er for ung.

Den ældste fætter er seks år ældre end pigen. ved Retten i Århus var han tirsdag tiltalt for at have haft samleje og anden kønslig omgang med et barn på under 12 år.

Hans lillebror slipper til gengæld for en tiltale, fordi han var under 15 år, da det stod på.

Ifølge Århus Stiftstidende tilhører børnene to helt almindelige, danske familier. De har i alt seks børn, som har leget meget, siden de var helt små. Idyllen sluttede dog brat, da kusinen i den ene familie lod en bombe sprænge sidste sommer: Hendes to fætre har i omkring to år udnyttet hende seksuelt.

Pigen var mellem ni og 11 år i den periode, hvor hun dyrkede sex med sine fætre.

Tiltalte erkender, at han har haft sex med pigen. Han husker ikke hvor mange gange, men han er helt sikker på, at han afsluttede det, før han blev 15 år.

- Jeg vidste, det blev ulovligt, når jeg fyldte 15, så jeg stoppede, sagde den rystende nervøse dreng ifølge Århus Stiftstidende i byretten.

Forældrene til børnene er uenige om, hvornår samlejerne fandt sted. Pigens forældre siger, forholdet sluttede i 2003, mens drengenes siger 2001. Og det er afgørende for, om det er strafbart eller ej.

Dommeren og domsmændene valgte at tro på pigens og hendes forældres forklaring om, hvornår forholdet til den ældste sluttede og gav ham seks måneders betinget fængsel.

Drengen skal desuden betale erstatning til pigen og være under kontrol af Kriminalforsorgen.