Brock-Madsen klar til semifinale

Brock-Madsen fra Randers FC forventer en anderledes kamp, når Danmark lørdag møder Sverige, end da holdene mødtes i Lyngby før slutrunden

Randers FC's Nicolai Brock-Madsen har gode erfaringer med at spille mod Sverige.

Den 11. juni scorede han begge danske mål, da U21-landsholdet spillede 2-2 mod Sverige i Lyngby i den sidste testkamp før EM.

Derfor kunne det ligne en tanke om en plads i startopstillingen, at Nicolai Brock-Madsen sammen med tilbagevendte Frederik Sørensen flankerede landstræner Jess Thorup på fredagens pressemøde, dagen før Danmark og Sverige tørner sammen i EM-semifinalen i Prag.

Se: Brock: Har altid arbejdet hårdt

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg scorede to mål mod svenskerne. Det giver noget selvtillid, når vi skal spille, siger angriberen og tilføjer:

- Hvis jeg altså kommer til at spille.

- Men jeg ved heller ikke, hvor meget svenskerne lægger i det, og om det er det samme forsvar, der spiller, siger Nicolai Brock-Madsen.

Jess Thorup ønskede som ventet ikke at løfte sløret for noget om startformationen.

Landstræneren nøjedes med at glæde sig over, at han for første gang ved EM kan vælge mellem samtlige 23 spillere i truppen.

Se: unge østjyder udtaget til EM

Både Danmarks- og Sveriges U21-landshold manglede flere profiler, som var af sted med de to landes A-landshold, da de mødtes i Lyngby.

- Den kamp var lidt anderledes, fordi vi fik en spiller (Patrick Banggaard) udvist efter et kvarter. Vi viste rigtig god moral ved at udligne og komme foran 2-1.

- Men det bliver en helt anden kamp i morgen, siger Nicolai Brock-Madsen.

Randers-angriberen er den mest scorende spiller i U21-regi på Danmarks EM-hold. Han har lavet 9 mål i 16 kampe.

Semifinalen mellem Danmark og Sverige bliver spillet lørdag klokken 21 i Generali Arena i Prag.