Brock brokker sig over rødt kort

Randers FCs Nicolai Brock-Madsen fik en træls afslutning på Elfsborg-kamp

Foto: www.briansorensen.net

Randers-angriberen Nicolai Brock-Madsen stiller sig noget uforstående over for det røde kort, som han fik i Randers' 0-1-nederlag til svenske Elfsborg i Europa League-kvalifikationen tirsdag aften.

Brock-Madsen fik sit andet gule kort efter 83 minutters spil i kampen ved stillingen 0-0. I den efterfølgende forlængede spilletid scorede svenskerne det afgørende mål og sendte Randers ud.

- Det første gule kort ved jeg ikke, hvad jeg får for, så det skal jeg se igen. Ved udvisningen går jeg op i duellen, men jeg føler faktisk ikke, jeg gør noget forkert.

- Jeg går op, ligesom svenskeren gør, og han falder så ned, hvorefter jeg sparker bolden væk, fordi jeg ikke tænker over, at der er fløjtet.

- Men jeg får at vide, at det er for en albue, han giver mig advarslen, og det er jeg lidt uforstående overfor, siger angriberen til Randers Amtsavis.

Efter 210 målløse Randers minutter avancerede svenskerne derfor med samlet 1-0, og det ærgrer Brock Madsen, at det europæiske eventyr sluttede så hurtigt.

- Jeg er rigtig frustreret lige nu, og jeg synes, det er pisseærgerligt. Jeg synes, vi havde haft en god chance for at gå videre herfra, siger Nicolai Brock-Madsen til avisen.

Han påpeger, at Randers selv er ude om det, fordi holdet ikke fik scoret på sine muligheder i det første opgør på hjemmebane.

Efter Nicolai Brock-Madsens udvisning spillede Randers uden en egentlig angriber på banen.