Brev skræmmer lejere

Randers Ejendomsadministration truer lejere med retssag, efter selskabet har tabt sager i huslejenævnet.

Et brev med trussel om retssag har skræmt en række lejere i Randers, oplyser Østjyllands Radio. Brevet, der møder hård kritik fra Randers Lejerforening, kom fra Randers Ejendomsadministration og var stilet til alle lejere, der havde vundet en sag i Huslejenævnet, og dermed havde fået penge tilbage.

I brevet står der, at ejendomsadministration for øjeblikket forsøger at få kendt lejernes repræsentanter i Huslejenævnet inhabile. Og hvis retten giver medhold i dén påstand, vil ejendomsadministration højst sandsynligt anlægge sag og kræve pengene tilbage fra alle de lejere, der har vundet sager i Huslejenævnet.

- Men selv om de skulle vinde retssagen om vores inhabilitet, så kan de jo ikke automatisk regne med, at så er alle afgørelser ugyldige, siger formanden for Randers Lejerforening, S.P. Laursen, til Østjyllands Radio.

Randers Ejendomsadministration forklarer brevet med, at selskabet rent juridisk er forpligtet til at gøre opmærksom på, at pengene kan blive krævet tilbagebetalt. Ellers vil lejerne til den tid kunne afvise kravet.