Brand i Randers juleaftensdag - den er formentlig påsat

Politiet søger vidner til brand, der muligvis skyldes 'en intern konflikt'

Branden brød ud i en lejlighed på Tøjhushavevej. Der er dog ikke nødvendigvis tale om det sted, der ses på billedet. Foto: Google Street View

En brand i Randers om morgenen den 24. december bunder muligvis i en intern konflikt.

Det er i hvert fald politiets teori, efter at der mandag morgen udbrød brand i en lejlighed på Tøjhushavevej ikke langt fra Midtbyen.

Kort efter anmeldelsen var politi og brandvæsen på stedet, og seks personer blev evakueret fra de omkringliggende lejligheder. Ingen personer kom umiddelbart til skade.

Læs også Kinesiske byer kæmper om at lave tro kopi af Randers

Branden nåede dog at forårsage store skader på lejligheden, inden den blev slukket. Ud fra vidneforklaringer og spor fundet på stedet efterforsker Østjyllands Politi branden som påsat. 

- Efterforskningen peger på, at motivet til brandstiftelsen bunder i en intern konflikt, oplyser Østjyllands Politi mandag middag.

Branden brød ud i en lejlighed på Tøjhushavevej. Foto: Google Maps

Hører gerne fra vidner

Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget mistænkeligt omkring Tøjhushavevej mellem kl. 7 og 7.30 mandag morgen.

Derudover hører politiet gerne fra borgere, der kan have set mistænkelig adfærd på tankstationer i Randers op til brandtidspunktet.

Læs også Andebryststeg solgt i Føtex, Netto og Bilka trækkes tilbage

Da branden ifølge politiet kan udspringe af en intern konflikt, er der ikke grund til at frygte yderligere brandstiftelser i området, vurderer Østjyllands Politi.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi i øjeblikket ikke at give yderligere detaljer om episoden. Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.