Brand i landejendom i Tilst udvikler kraftig røg

Lørdag eftermiddag er der udbrudt brand i en ejendom på Yderupvej i Tilst. Der kommer kraftig røg fra adressen, der huser en autolakerer

00:30

Opdateret 16.25: Der er nu kontrol over branden, som ikke længere udvikler kraftig sort røg. 

Brandfolk og politi er lørdag eftermiddag rykket ud til Tilst, fordi en landejendom på Yderupvej er brudt i brand. Flere kilder siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at branden udvikler kraftig sort røg.

- Jeg kom kørende forbi og så, at der var ild i en lade på Yderupvej. Flere andre var stoppet op for at ringe til brandvæsenet, så de er på vej. Det så ud til, at branden først lige var startet, for røgen tog til, fortæller et vidne til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter omkring en times arbejde på stedet, har brandvæsenet nu kontrol over røgen og flammerne. Det oplyser vagtchef hos Østjyllands Politi, Jens Rønberg, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Røgen fra laden er ret kraftig. Foto: Privatfoto

- Branden udviklede ganske rigtig meget røg, men ejendommen ligger forholdsvis isoleret, så det har ikke været en stor gruppe mennesker, der har været i fare i forbindelse med røgen. Som udgangspunkt er alt røg jo farligt, men her har vi vurderet, at det ikke var nødvendigt at sende en advarsel ud, siger Jens Rønberg.

Hvordan branden er opstået, ved politiet ikke på nuværende tidspunkt.

- Der skal ikke meget til, for at en brand i en autolakerer starter, men vi skal have undersøgt nærmere, hvad der er sket, forklarer vagtchefen.  

Østjyllands Brandvæsen er nu i gang med efterslukningsarbejde. 

Du kan se klip fra branden øverst på siden.