Brand i hus: En person fundet død på Djursland

En person er fundet død i et nedbrændt hus i Allingåbro

Tirsdag morgen måtte brandvæsnet rykke ud til et hus i Allingåbro. Foto: Per Øxenholt

Foto: Per Øxenholt

Foto: Google Maps

1 af 3

Det var synet af et fuldkommen overtændt hus, der mødte politi og brandvæsen, da de tirsdag morgen ankom til Allingåbro på det nordlige Djursland.

Siden er en person blevet fundet død i det nedbrændte hus på Byparken. Politiet har ligeledes en formodning om, at en hund er død i flammerne. 

Brandårsagen og personens køn er forsat ukendt.

Læs også Hold fast på nissehuen: Blæsevejr med vindstød af stormstyrke på vej

- Da vi ankommer, har huset brændt i et stykke tid, inden nogen har opdaget det. Alting er derfor brandskadet, og det gør det mere besværligt for os at undersøge sagen, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Politiet forventer at vide mere om årsagen og den afdøde, når de tekniske undersøgeler og obduktionen af liget er foretaget enten i morgen eller torsdag. 

Branden blev anmeldt klokken 07.12, hvorefter brandvæsenet slukkede branden. Ifølge indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed var der tale om en alvorlig brand:

-  Huset var helt overtændt, da vi ankom. Men slukningen gik fint, og vi fik hurtigt dæmpet ilden ned. I løbet af en times tid efter, kan vi komme ind i huset, der nu er stort set udbrændt, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed til TV2 ØSTJYLLAND.