Brand i Brugsen

Beboere i lejligheder evakueret

00:27

Foto: 24-7news

1 af 2

En stor del af lageret og den bagerste del af butikslokalet er formentlig ødelagt, efter at der fredag aften udbrød brand i SuperBrugsen i Hinnerup.

Favrskov Brandvæsen sendte kort før kl. 21 to slukningstog af sted til det brændende supermarked, der ligger i et butikscenter midt i byen.

Centret, hvor butikken ligger, rummer desuden flere lejligheder. Beboerne i lejlighederne blev straks evakueret af frygt for, at ilden ville brede sig.

Med assistance fra brandvæsenet i Hadsten lykkedes det at slukke ilden og begrænse skaderne til selve butikken. Det er dog endnu uvist, hvornår SuperBrugsen kan åbne igen efter branden.

Varer ødelagt af sod og røg

Et øjenvidne fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at butikkens varer er voldsomt skadet af røg og sod. De fleste af varerne kan derfor næppe sælges, vurderer øjenvidnet.

Også politiet var massivt til stede ved butikscentret, hvor branden fandt sted. Indtil videre er der dog uvist, hvad der udløste branden.

Politiets brandteknikere skal formentlig forsøge at fastslå brandårsagen i løbet af i dag, lørdag.

Det er kun tre måneder siden, at en anden brand raserede en anden del af butikscentret i Hinnerup. Den 16. marts skete der omfattende skader under en brand, der bredte sig via centrets tagkonstruktion.