Borgmester vil gøre det bedre

Norddjurs Kommune har taget et ordentligt spring på Dansk Byggeris nyeste erhvervsmåling, men borgmester Jan Petersen (S) tror på yderligere fremgang

Dansk Byggeri udkommer årligt med en analyse, der på 29 forskellige parametre skal vurdere, hvor god hver enkelt dansk kommune er til at skabe optimale betingelser for byggebranchen.

Årets højdespringer er Norddjurs Kommune, der har taget et imponerende ryk på listen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Her er man gået fra en plads midt i feltet som nummer 42 til at være på en fornem andenplads af landets 98 kommuner.

Se: Norddjurs topper listen

- Analysen viser, at vi i Norddjurs Kommune har en stærk erhvervsindsats med den rette kurs. Vores dialog med virksomhederne er konstruktiv, og giver konkrete resultater, siger borgmester Jan Petersen (S) i en pressemeddelelse.

- Analysen viser også, at der er stadig er plads til forbedringer. Vi vil have sagsbehandlingstiden på byggesager ned, og vi har derfor iværksat handlinger på området. Det er et langt sejt træk, og derfor fortsætter vi med at smøge ærmerne op i vores fremadrettede erhvervsservice i Norddjurs Kommune, siger borgmesteren.

Listen toppes af Holstebro Kommune. Rødovre Kommune indtager den knap så flatterende sidsteplads som nummer 98.