Borgmester raser mod ballade-magere: Vil vi ikke finde os i

Steen Vindum (V) er tilfreds med, at politiet nu er mere aktivt til stede i nattelivet i Silkeborg

02:15

Silkeborg har på det seneste været ramt af flere alvorlige voldsepisoder i bymidten fredag og lørdag nat. Det ærgrer byens borgmester, der nu lover bedring med en øget politiindsats.

Mange af ballademagerne kommer udenbys fra.

- Vi vil ikke acceptere, at de her grupperinger kommer til Silkeborg og skaber utryghed. Silkeborg er kendt som en tryg by, hvor man roligt kan tage i byen og more sig. Vi vil ikke finde os i, at nogen udefra kommer og angriber os på noget som helst, siger borgmester Steen Vindum (V) til TV 2 | ØSTJYLLAND.

00:57

VIDEO: Få et overblik over situationen i Silkeborgs natteliv i indslaget her. 

Luk video

Derfor har han også taget kontakt til politiet for at finde frem til en løsning.

- Jeg er tilfreds med, at politiet nu vil være mere aktivt til stede i Silkeborg Midtby. Det var de fra sidste weekend, og det sender et stærkt og klart signal, siger Steen Vindum.

Læs også Politiet håber på hjælp fra vidner i voldssag fra Silkeborg

Gennem den seneste tid har flere restauratører og andre brugere af bymidten taget kontakt til kommunen og Midt- og Vestjyllands Politi for at få styr på situationen.

- Der er en god dialog mellem os og restauratørerne. Det er klart, når de kontakter os og politiet, så er vi forpligtet til at skabe en god dialog, lyder det fra borgmesteren.

Du kan se hele interviewet med Steen Vindum i videoen øverst i artiklen.