Borgere ringer om brand: Flammer stammer fra biogasanlæg

Østjyllands Politi modtager i øjeblikket anmeldelser fra bilister på E45, der tror, at det brænder i Trige. Men det er ikke tilfældet

Arkiv.

Hvis du kører på E45 omkring Trige nord for Aarhus de kommende dage, vil det ikke være unormalt, at du ser høje flammer. Men det er ikke, fordi det brænder. Det slår Østjyllands Politi fast, efter at de har fået rigtig mange anmeldelser om en mulig storbrand.

- Flammerne stammer fra et nærliggende biogasanlæg, der frem til torsdag den 22. december forbrænder overskudsgasser fra produktionen, oplyser Østjyllands Politi.

Læs også Silkeborg dropper diesel: Nu skal bybusserne køre på biogas

Normalt vil flammerne ikke være så høje, at man bemærker dem, men fordi en del af anlægget er brudt ned, og først er oppe at køre igen torsdag, vil det for mange ligne en brand.

- Især i dag vælter det ind med anmeldelser, fordi flammerne altså er højere end normalt, og tydeligt kan ses fra motorvejen. Hvis folk kommer igennem til alarmcentralen her i Aarhus, er det intet problem, for der kender vi til anlægget. Men i Slagelse kender de ikke anlægget, så det kan give misforståelser, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til tv2oj.dk.

Biogasanlægget ligger på Bjeragervej 4 i Trige.

  Foto: Google Maps