Bookmakere tror på fyring af 'Faxe'

Man får pengene hele fem gange igen, hvis man spiller på, at Randers FC-cheftræner John 'Faxe' Jensen fortsætter resten af efteråret.

Sædet under John 'Faxe' Jensen blev mandag aften endnu varmere , da kronjyderne på hjemmebane tabte 0-3 til AaB.

Bookmakerne fra Unibet er allerede i gang med at lede efter mulige bud på, hvem der skal overtage jobbet som cheftræner i i Randers FC.

- Oven på præstationen mandag aften er klubben snart nødt til at handle, og vi ser den nuværende assistenttræner Henrik Larsen som det åbenlyse valg som efterfølger for 'Faxe'. Han kender klubben og spillerne ud og ind. Er det derimod en 'hård hund" der er brug for, ligger den åbenlyse kandidat jo lige for, siger oddssætter i Unibet Kenneth Pedersen i en pressemeddelelse.

- 'Faxe' har jo selv sagt, at han ser Stig Tøfting som en potentiel cheftræner og ikke en assistent. Måske er det så skæbnens ironi, at netop Tøfting kan blive manden, der kommer til at svinge pisken over Randers-spillerne i fremtiden.

Hvis man tror på, at Henrik Larsen er cheftræner i Randers FC pr. 1. december får man pengene 2,5 gange igen, mens Stig Tøfting tidobler indsatsen hvis man spiller på, at han overtager jobbet.

Hvis man spiller på, at John 'Faxe' bliver i trænersædet, får man pengene fem gange igen.