Bookmaker peger på favoritter til nedrykning

AC Horsens og AGF er de østjyske klubber, som ifølge NordicBet har størst risiko for at rykke ned

Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 2

Selv om hverken AGF, AC Horsens eller Randers FC har vundet en Superligakamp i år, er det for tidligt at dømme de tre østjyske klubber til nedrykning.

Det mener spilleselskabet NordicBet, der vurderer de østjyske holds styrke forud for slutspillet, hvor de dårligste klubber spiller for at undgå nedrykning.

Horsens vurderes som mest sandsynlige nedrykker blandt de østjyske klubber.

Sætter man sine sparepenge på en Horsens-nedrykning - og det ender med at blive resultatet - får man dem 3,65 gange igen. Sætter man pengene på en AGF-nedrykning, får man beløbet tilbage 3,75 gange, hvis aarhusianerne ender med at tage turen ned i 1. division.

- Jeg tror, mange AGF-fans føler, at de har været her før. En træner, der blev hentet ind for at bringe holdet det sidste stykke opad i tabellen, men i stedet taber det hele på gulvet. Og selvom Glen Riddersholm ivrigt forsøger at tale præstationerne op, så var det svært at få øje på lyspunkter mod OB, siger NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse. 

Læs også For hævle AGF: Endnu et nederlag på hjemmebane

- Vi er ikke parate til at gøre AGF til nedrykningsfavoritter endnu. Dertil er deres trup for stærk. Men det ligner nedrykningsplay-offs for Glens tropper. Og i knock out-kampe kan alt som bekendt ske, siger Thomas Holm.

De sidste to østjyske klubber, Randers FC og Silkeborg IF, vurderes ifølge NordicBet til at kunne fortsætte i Superligaen næste sæson.

Sætter man pengene på en randrusiansk nedrykning, får man dem 15 gange igen. Silkeborg-nedrykning giver beløbet 7,50 gange igen. 

Esbjerg og Viborg er de hold, som NordicBet peger på som favoritter til at rykke ned.

Rykker holdet ud af Superligaen i indeværende sæson?

Esbjerg: 2,15
Viborg: 2,35
AC Horsens: 3,65
AGF: 3,75
Silkeborg: 7,50
OB: 10
Randers: 15
AaB: 35

Kilde: NordicBet