Bookmaker: Her er favoritterne til at vinde årets Kapsejlads

Nu kan du spille på, hvem der hiver sejren hjem, når årets kapsejlads løber af stablen fredag den fjerde maj i Universitetsparken i Aarhus

Tiden er ved at være ind til, at Universitetsparken i Aarhus bliver omdannet til en kampklædt arena, hvor op imod 30.000 studerende står klar til at heppe på 13 forskellige fakulteter.

Fredag skydes Kampen om Det Gyldne Bækken – bedre kendt som Kapsejladsen – nemlig i gang. Og nu kan du spille på, hvem der tager sejren hjem i år.

- Det skal ses lidt som en sjov gimmick, ligesom når vi laver odds på Vild med Dans eller Den Store Bagedyst. Når der er sådan nogle ting, som samler et stort publikum, så skaber det en interesse og gør det lidt sjovere at spille med, siger Nikolaj Hagen, der er oddssætter hos Bet25.dk, som har offentliggjort dette års odds på Kapsejladsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Bookmakerens favoritter er Psykologi, der har vundet Det Gyldne Bækken både sidste år og forrige år. Derefter kommer medicinernes fredagsbar, Umbilicus, og Økonomisk Forening, ØF.

- Det er en lidt svær manøvre at fastsætte oddsene til Kapsejladsen. For modsat med fodbold og håndbold, hvor man har mere kendskab til det, så har vi her ikke så meget andet at gå ud fra end historikken, og så hvad vi kan få lokket ud af de studerende, siger Nikolaj Hagen.

ODDS PÅ KAPSEJLADSEN 2018

Spiller man på Psykologi, så giver det 2,75 gange igen, hvis de snupper sejren. Men satser man derimod på en sejr til holdet Profus (VIA Campus C), får man sine penge 50 gange igen, hvis sejren går hjem.

Kapsejladsen er en udvidet ølstafet og Nordeuropas største studenterarrangement. 13 hold dyster om at bunde en øl, snurre rundt om den 10 gange og sejle over søen i Universitetsparken hurtigst.

Psykologi vandt sidste år Kapsejladsen for andet år i træk. Bookmakeren Bet25.dk spår dem endnu en sejr i år. 
Psykologi vandt sidste år Kapsejladsen for andet år i træk. Bookmakeren Bet25.dk spår dem endnu en sejr i år.  Foto: @jgronnemark

Studenterradio har en anden favorit

Mathias Bartholdy er medvært på programmet Søvand, der er Aarhus Studenterradios program om Kapsejladsen 2018. Spørger man ham, så bliver det ikke til en tredje sejr i træk til sejlerne fra Psykologi.

- Jeg tror, medicinerne vinder i år. De har bare en helt anden træningsstil end de andre hold og en ekstraordinær dedikation. De vil det bare rigtig gerne vinde i år, siger Mathias Bartholdy til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Det exceptionelle er, at hele Medicinernes Fredagsbar har trænet seriøst, så de har haft hele 12 sejlere at vælge imellem, selvom de kun skulle bruge fem. Og så er det nok også dem, der startede træningen tidligst, for de startede allerede i januar. 

Historisk set er Medicinerne det hold, der har vundet Kapsejladsen flest gange. Siden år 2000 har de snuppet Det Gyldne Bækken 10 gange. De sidste to år har de dog måtte se sig slået af Psykologi, der altså også er Bet25.dks favorit i år.

Kapsejladsen 2018 bliver skudt i gang fredag den 4. maj i Universitetsparken i Aarhus. Programmet starter allerede klokken 6 om morgenen, og cirka klokken 17.20 bliver vinderholdet udråbt. 

Der bliver trænet hårdt op til Kapsejladsen. Psykologis hold, der er bookmakerens favorit, har øvet hver dag i en måned.
Skovgårdsparken er ikke længere på regeringens ghettoliste

Skovgårdsparken er strøget af ghettolisten: Parviz risikerer stadig at miste sin bolig

Minkaflivning

Estimat peger på hastig spredning af muteret coronavirus

modermærkekræft hudkræft modermærker

Fejl i måling af modermærker: Otte patienter fejlbehandlet

Endnu en ulykker i krydset ved Ringvejen og Edwin Rarhsvej

playPolitijagt førte til ulykke i dødskrydset

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

Østjyllands Brandvæsen brandbiler

Lejlighedsbrand på ø: Færge vender rundt for at hente brandbiler