Bookmaker dømmer SIF ude

Udbetaler penge på SIF-nedrykning

Der er kun spillet lidt mere end en tredjedel af denne sæson i Superligaen, men allerede nu dømmer bookmakeren NordicBet Silkeborg IF som nedrykker, og derfor udbetaler spiludbyderen gevinst til dem, der har spillet på silkeborgenserne som nedrykker.

Silkeborg IF ligger på sidstepladsen i Superligaen med fire point efter 12 kampe, og holdet har endnu ikke vundet en eneste kamp.

- Silkeborg IF spiller fint mellem felterne, og de bliver ikke udspillet. Men holdet mangler i den grad effektivitet i forsvaret og især i angrebet, siger oddssætter Tonni Munk Jensen fra NordicBet.

Senest tabte Silkeborg IF på hjemmebane med 2-1 til FC Vestsjælland, som ligner en direkte konkurrent i jagten for at undgå nedrykning.

- Det er meget tidligt, vi udbetaler gevinst efter kun 12 spillerunder, men det er et udtryk for, at Silkeborgs niveau har været en klasse under de andre hold. Samtidig er det også en konsekvens af, at de direkte konkurrenter til nedrykning også fremover vil få masser af point i en tæt Superliga. Med fire point og syv mål i 12 kampe kan vi ikke se Silkeborg i Superligaen efter denne sæson, siger Tonni Munk Jensen og uddyber:

- Der er tidligere sket store overraskelser i Superligaen, men som det ser ud nu, er der ikke meget håb tilbage. Silkeborg IF er heller ikke en klub, som man forventer, går ud og investerer en helt masse penge i truppen til vinter, siger han.

Inden sæsonen gav Silkeborg-nedrykning 2,45 gange pengene igen hos NordicBet.