Bombetrussel mod svømmehal

Politiet efterforsker bombetrussel rettet mod Skanderborg Svømmehal

00:51

1 af 2

Sydøstjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en bombetrussel rettet mod Skanderborg Svømmehal, skriver Horsens Folkeblads hjemmeside hsfo.dk.

Den anonyme afsender af en mail sendt til Skanderborg Kommune den 6. juli truer med at sprænge svømmehallen i luften på en søndag.

- Det hænger nok sammen med at svømmehallen fornylig har indført svømning kun for kvinder, hvilket har skabt en del debat, siger vicepolitkommissær Jens Pedersen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Politiet har indtil nu holdt kortene tæt ind til kroppen i håbet om at kunne opspore ejeren af den ip-adresse, som mailen er sendt fra.
Skanderborg Svømmehal har fornylig indført mandefri zoner i svømmehallen søndag eftermiddag pga. den store efterspørgsel på det blandt lokale indvandrerkvinder.

Det har resulteret i fordømmende læserbreve i medierne, vrede mails til svømmehallen og altså nu også en regulær bombetrussel.

Politiet ser med alvor på sagen.

- En bombetrussel er en alvorlig sag, for det handler jo om trusler på livet. Når det er sagt, har vi nu ikke fantasi til at forestille os, at vedkommende har tænkt sig at gøre alvor af det, siger vicepolitikommissær Jens Pedersen.