To bombetrusler efterforskes

To bombetrusler i Silkeborg i nat

Politiet rykkede onsdag aften kort før midnat ud til Jensens Bøfhus i Silkeborg og lidt senere til Silkeborg Station på grund af to bombetrusler med få minutters mellemrum, skriver mja.dk.

Første trussel lød på, at der var blevet lagt en bombe på en stol i restauranten, der ligger midt i Silkeborg. Man kunne ved ankomsten konstatere, at alt var lukket og slukket. Kort tid efter modtog politiet endnu en bombetrussel.

- Der gik kun få minutter, før der indgik endnu et opkald fra det samme telefonnummer om, at der var placeret en bombe på banegården i Silkeborg. Vedkommende sagde først, at der ville sprænge en bombe om 25 minutter. Det rettede han dog til 15 minutter, siger politikommissær John Toft fra politiet i Silkeborg til mja.dk.

Politiet fik evakueret stationen og fik et tog til at holde tilbage.

- Vi fandt ikke noget og valgte at åbne banegården igen. Den måde, som bombetruslerne var givet på, gav ikke anledning til at gøre mere ud af det. Blandt andet fordi det første gang lød som et barn og anden gang som en mand, der tilmed gav to forskellige tidspunkter for "bombesprængningen", siger John Toft til mja.dk og fortæller desuden, at opkaldene blev foretaget fra et taletidskort.

Politiet ser alvorligt på truslerne og efterforsker nu sagen.