Bombeeftersøgning indstillet

Politiet har ophævet afspærringen

01:27

1 af 2

Politiet meddeler her til aften klokken 17.55, at de har indstillet eftersøgningen efter den bombe, der angiveligt skulle være placeret på Handelshøjskolen i det vestlige Aarhus.

- Vi har gennemsøgt alt, hvad der var på skolen, tasker, jakker, rum, alt, men vi har ikke fundet spor af nogen bombe, siger politikommissær ved Østjyllands politi, Richardt Jakobsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet modtog bombetruslen klokken 13.57, og det er anden gang inden for få måneder, at skolen får sådan en trussel. Den 26. Oktober modtog skolen en lignende trussel, og begge gange mødte politiet talstærkt op.

- Det er skræmmende, at det kan ske. De personer, der gør den slags aner ikke, hvad det kræver af ressourcer, hvad det koster, og hvor meget det skræmmer borgerne i området.

Udover elever og personale på skolen blev den nærmeste naboen - en børnehave også evakueret. Op mod 50 børn måtte søge tilflugt på den nærtliggende Møllevangsskolen.

- Det er forfærdeligt, at der er en potentiel risiko for, at sådan noget kan ske, men sådan er vores samfund åbenbart desværre blevet, siger den pædagogisk leder af Dronning Alexandrines Børnehave, Maiken Grønvall, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere ovenfor.