Børn passes i julebørnehave hos it-firma i Aarhus

Alternativ børnepasning hos Atea i Aarhus

02:00

Danseworkshop, tryllekunstner, leg og et spil Fifa på playstation.

Ikke ligefrem hverdag hos it-virksomheden Atea i Aarhus, men ikke desto mindre var det på programmet i dag, tirsdag, og de kommende dage.

Virksomheden har nemlig lavet en slags julebørnehave mellem jul og nytår, hvor medarbejdernes børn kan blive passet, mens de voksne passer arbejdet.

Læs også Træt af træet? Aflevér det på Randers Havn

- Arbejde og fritid smelter nogle gange sammen, og nogle gange kræver vi også lidt ekstra af vores medarbejdere i forhold til at arbejde over og andre ting, og derfor føler vi, at vi godt kan stille et godt supplement til rådighed her, siger Poul Bærentsen, salgschef i Atea.

Julen i år er en rigtig arbejdsgiverjul med helligdage i weekenden og derfor få faste fridage. Derfor var der gang i kontoret hos Altea tirsdag - og derfor behov for børnepasning.

- Både min kone og jeg skal arbejde denne uge, og der var ikke lige nogen, der kunne hjælpe med pasning, så det er alletiders, at vi kan tage vores datter med herud, siger Per Flaaten fra Atea.

Læs også Ronja har nu fundet to flygtningevenner

Og mens de voksne arbejdede, kunne de mange børn i alle aldre lege.

- Jeg synes, at det er sjovt, og man får også lov til at lege meget sammen med de voksne, siger Aya Nørhave på 6 år.

Og så gør det ikke noget, at ens far eller mor kun er få meter væk.

- Det er fint nok, hvis jeg nu skal bruge hendes hjælp, siger Aya Nørhave.

I alt er 95 børn tilmeldt pasningen hos Atea mellem jul og nytår.

Du kan se mere om julebørnehaven hos Alta, og du kan også komme en tur med ud i en gæstebørnehave og møde 5-årige Tristan, i videoen øverst på siden.