Bo Henriksen: Vores chance for top-6 er lille

Bo Henriksen tror ikke, at der er stor sandsynlighed for, at AC Horsens ender i top-6 i grundspillet

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Fredag aften spillede AC Horsens sig i top-6, da det ude mod Lyngby blev til en 1-0-sejr i Alka Superligaen.

Selv om AC Horsens lige nu indtager en plads blandt de seks øverste klubber, anser Horsens cheftræner, Bo Henriksen, det dog ikke som sandsynligt, at Horsens kommer med i mesterskabsslutspillet.

- Chancen er vel ikke særligt stor. Det er heller ikke så vigtigt, bare vi ikke bliver nummer 11. Hvis vi skal gå ud fra, hvad alle eksperter sagde i begyndelsen, så har vi vel én promilles chance for at ende i top-6, siger Bo Henriksen.

Læs også Aabech sikrer Horsens smal sejr i Lyngby

- Det, der er vigtigt for os, er at holde benene på jorden og fokusere på, hvad vi kan, og hvad vi er gode til. Vi skal løbe mange meter og kæmpe meget for at få point.

- Der vil komme udsving, som der gjorde mod FC Midtjylland, men i dag gjorde vi alt det, som vi skal, siger træneren.

Matchvinderen Kim Aabech fastslår, at målet for sæsonen stadig er at undgå nedrykning. 

Læs også Succestrænere mødes i fredagsopgøret

- Målsætningen er, at vi ikke skal rykke ud. Sådan har det hele tiden været, men vi går da efter at blive i top-6. Gør vi det, så rykker vi 100 procent sikkert ikke ud.

- Vi ved godt, at der ligger hold bag os, der mangler at spille kampe, og som på papiret er bedre end os. Så vi skal kæmpe røven ud af bukserne, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Kim Aabech.

02:09

Hvem spytter mest i AC Horsens bødekasse? Se mere her?

Luk video

Hvis du vil se mere om de fire østjyske Superligaklubber, så hop over til vores Fodbold Med Horup univers ved at klikke HER!