Horsens-træner inden AGF-kamp: Vi skal gøre os irriterende

AC Horsens-træneren forventer at hans hold yder og viser hjerte, når klubbens dårlige stime skal stoppes i pokalkampen mod aarhusianerne

02:01

Onsdag aften tager AC Horsens imod AGF i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Den spilles i en tætpakket uge, hvor Superligaens grundspil samtidig skal afgøres.

Derfor varsler Bo Henriksen også, at der kommer ændringer til kampen mod AGF.

- Ja, det gør der. Det er der ingen tvivl om. Men det er heller ikke så vigtigt, hvem der spiller. Det er mere vigtigt, hvad for et hjerte vi viser, og hvad vi yder. For vi skal yde mere end AGF for at vinde den fodboldkamp, siger Bo Henriksen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også ACH-anfører: Umuligt at forberede sig på nedrykningsspillet

- Vi skal gøre os irriterende og så skal vi have skabt en vinderkultur, som vi må erkende, at vi ikke har haft for vane endnu her i det her forår. Så det er det, vi går på banen for i morgen.

- Der er ikke nogen tvivl om, hvad vores overordnede målsætning er, og det er ikke at ryge i finalen i pokalturneringen. Det er selvfølgelig førsteprioritet at blive i Superligaen, men når det så er sagt, så har pokalturneringen tidligere hjulpet os til at komme ind i en stime, fortæller Bo Henriksen.

Kampen mellem AC Horsens og AGF spilles på CASA Arena Horsens onsdag aften. Den fløjtes i gang klokken 18.00. Samtidig tager Randers FC i øvrigt imod Sønderjyske i onsdagens anden ottendedelsfinale i DBU Pokalen.

Se hele ugens udgave af Fodbold med Horup her: