Horsens-træner: AGF straffer os, og de gør det rigtig godt

Bo Henriksen så på trods af nederlag i DBU Pokalen mange positive takter - specielt i første halvleg

03:02

AC Horsens er ude af årets pokalturnering i fodbold efter et nederlag til AGF.

Kampen endte 3-1 til aarhusianerne efter en glimrende anden halvleg af AGF.

Selv om det begyndte godt for Horsens, var der som kampen skred frem ikke nogen tvivl om, at AGF var det stærkeste hold på dagen.

- I sidste ende er det ikke synd for os. AGF de straffer os, og det gør de rigtig godt. Det er fantastisk arbejde af dem, siger Bo Henriksen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også AGF's pokaldrømme lever efter sejr over Horsens

AC Horsens havde ellers et godt tag på aarhusianerne i første halvleg, hvor de gule kom på 1-0. Derfor fremhævede Bo Henriksen efter kampen de positive takter, som han så i første halvleg.

- Vi gør det godt. Vi står godt defensivt, vi kommer til rigtig mange chancer, vi er farlige på alle vores dødbolde, og vi er gode i omstillingerne. Så vi gør rigtig mange ting rigtigt, siger Bo Henriksen.

Horsens-cheftræneren havde før kampen sagt, at AC Horsens skulle ud og irritere AGF. Det synes han lykkedes i dagens pokalkamp på trods af nederlaget.

- Jeg tror ikke, der var nogen fra AGF, der synes, det var sjovt at være nede med én og så have tre hundredprocent-chancer mod sig. Det tror jeg ikke behagede AGF, siger Bo Henriksen.

I videoen øverst i artiklen kan du se interviewet med Bo Henriksen efter onsdagens pokalkamp mod AGF.

02:01

VIDEO: Bo Henriksen sagde inden kampen, at Superligaen havde første prioritetet. Se mere her.

Luk video