Blotter stadig på spil

Politiet har modtaget yderligere to anmeldelser i sagen om en blotter i Aarhus

En ukendt mand blottede sig for en kvinde i krydset Havreballe Skovvej/Stadion Alle. Foto: Google Maps

Østjyllands Politi efterspurgte i går, tirsdag, befolkningens hjælp i forbindelse med at finde frem til en mand, der blotter sig i Højbjerg ved Aarhus.

Det har nu resulteret i yderligere to anmeldelser. Den ene episode skete ifølge politiet søndag aften klokken 18.55 i Sønderhøj ved Viby, og tirsdag aften modtog politiet en anmeldelse fra en kvinde, der havde set blotteren i krydset ved Havreballe Skovvej og Stadion Alle i Aarhus.

Se: Politiet har anholdt blotter

- Vi er ret sikre på, at det er den samme mand. Det er i hvert fald den samme beskrivelse, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk

Se: Politiet jagter blotter

Den 20-årige kvinde opdagede bilen, da den passerede hende. Bilen vendte om, så den havde front mod hende. Da hun kom frem til bilen, så hun, at chaufføren sad med bukserne trukket ned, mens han onanerede.

Kvinden gav en god beskrivelse af manden, og Østjyllands Politi har et godt grundlag for at finde frem til ham.

- Vi har en ret god fornemmelse af, hvor vi skal begynde med at lede efter ham, siger Vagn Martinussen.

Manden er tidligere i bil, en ældre sort VW Golf, kørt op på siden af cyklende kvinder, mens han onanerede.

Derudover er han også gået hen til piger ved busstoppesteder og onaneret foran dem, tilbudt at købe sex og tilmed befølt en kvinde.

Gerningsmanden beskrives som værende mellemøstlig af udseende og mellem 25 og 30 år. Han her et rundt ansigt og er kraftig/fedladen af bygning. Han har kort og sort hår og var iført en sort T-shirt og mørke bukser. Han talte engelsk - muligvis med hollandsk accent. Han var kørende i en sort VW Golf.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.