Blotter anholdt: Onanerede foran 14-årig pige

En 14-årig pige var ude at gå nær Risskov Skole, da en mand kørte op på siden af hende og lavede onanibevægelser

En bil kørte op på siden af en 14-årig pige, der var ude på en gåtur i idræt, mens han kiggede intenst på hende og lavede onanibevægelser.

Pigen var ude at gå tæt på sin skole i en idrætstime. Da hun kom til Skovagervej, kører en bil langsomt op på siden af hende.

Hun gav nummerplade og signalement af manden, så politiet kort tid efter fandt frem til ham. 

- Hun er ude at gå, da en bil kører op på siden af hende. Hun ser, at manden kigger intenst på hende, mens han laver bevægelser med hånden, som var onanibevægelser, fortæller Jakob Christiansen, der er pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun kigger væk, mens hun fortsætter, lige pludselig kører han væk, men der går ikke lang tid før, at han kommer tilbage igen. 

Jakob Christiansen, pressemedarbejder, Østjyllands Politi

Hun kiggede efterfølgende væk, hvorefter bilen kørte videre, men kort tid efter er han der igen.

- Hun kigger væk, mens hun fortsætter, lige pludselig kører han væk, men der går ikke lang tid før, at han kommer tilbage igen, fortæller han. 

Et rigtig godt vidne 

Den 14-årig pige var særligt opmærksom, da bilen kørte op på siden af hende endnu engang.

- Hun var et rigtig godt vidne, og hun gjorde præcist, hvad hun skulle. Hun var opmærksom på, hvordan han så ud, og hun noterede nummerpladen, fortæller Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet fandt frem til manden efter tre timer.  Foto: Martin Sylvest Andersen - Ritzau Scanpix

Da manden var kørt, vendte pigen tilbage til skolen, hvor hun fortalte dem om blufærdighedskrænkelsen. Politiet modtog anmeldelserne og tre timer senere, havde de anholdt og sigtet manden for blufærdighedskrænkelse

- Manden ville ikke tale med politiet og nægtede sig skyldig, fortæller Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Læs også Blotter på spil: Onanerede foran piger på vej hjem fra skole

Politiet undersøger mulig sammenhæng

Tilbage i maj havde to piger en lignende oplevelse. De var på vej hjem fra Risskov Skole, hvor en bil kørte op på siden af dem, mens føreren af bilen sad med bukserne nede og onanerede. Østjyllands Politi ved endnu ikke, om det kan have sammenhæng.

- Det kan vi ikke sige noget om endnu. Det er selvfølgelig klart, om der kunne være sammenhæng med andre sager, men ikke noget, vi kan sige noget om endnu, fortæller Jakob Christiansen.

Læs også Forsker om besparelser i Norddjurs: Fyringer er den eneste udvej